 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 Huskeliste
-
Hvor mange gæster kan vi invitere?
-
Er der plads til så mange?
(Tag et mål af festlokalet helt fra ende til ende og fra side til side – spørg så os)
-
Hvordan med garderoben?
-
Bestille maden udefra…
-
Eller kok/kogekone
-
Personale til anretning og servering
-
Udsende indbydelser
(Senest 1 måned før festen, helst 2)
-
Markering af festens begivenhed
-
Menuens sammenhæng
Menukort. Bordkort og indbydelser
-
Velkomstdrink
-
Bordets vine
-
Kaffe og te, sukker og fløde samt tilhørende drikkevarer (cognac & likør)
-
Drikkevarer til baren
-
Natmad
-
I øvrigt: Hvem skal ha´ hvem til bords?
(Husk af udfærdige bordplan og skrive bordkort)
-
Mon der er gæster, der kun ønsker øl eller NON-alkoholik?
-
Husk altid Isvand
|
|
|
 |