Festplanlægning
Huskeliste
  • Hvor mange gæster kan vi invitere?
  • Er der plads til så mange?
    (Tag et mål af festlokalet helt fra ende til ende og fra side til side – spørg så os)
  • Hvordan med garderoben?
  • Bestille maden udefra…
  • Eller kok/kogekone
  • Personale til anretning og servering
  • Udsende indbydelser
    (Senest 1 måned før festen, helst 2)
  • Markering af festens begivenhed
  • Menuens sammenhæng
    Menukort. Bordkort og indbydelser
  • Velkomstdrink
  • Bordets vine
  • Kaffe og te, sukker og fløde samt tilhørende drikkevarer (cognac & likør)
  • Drikkevarer til baren
  • Natmad
  • I øvrigt: Hvem skal ha´ hvem til bords?
    (Husk af udfærdige bordplan og skrive bordkort)
  • Mon der er gæster, der kun ønsker øl eller NON-alkoholik?
  • Husk altid Isvand
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE