Familien havde lavet denne flotte æresport.

Blomster fra æresporten

Så blev der sagt JA og Ulla sagde "Nu må I kysse".

Her er vi lige blevet viet og ser jo heldigvis glade ud.

Her er den nærmeste familie samlet: Arne og Else Skov til venstre og Ingrids faster og onkel fra Fastrup; Lilian og Carl Næsted.

Og så bliver vi kørt i Carl Næsteds fantastiske Nimbus. Jeg følte mig som en stor marengs, men nej hvor var det sjovt :-)

Bjarnes mor og far; Else og Arne Skov. Mor Else i sin nye flotte kjole.

Bjarnes storesøster og svover; Anni og Jan Henriksen. Begge har også været ude at købe nyt. Rigtig flot!

Det var virkelig en rigtig flot æresport familien havde lavet. Godt at vi fik så mange billeder af den.

Gavebordet var slet ikke stort nok, men det må man vel sige at være et luksus problem.

Borddækningen, som både Arne, Else, Anni, Linda, Diana, Mette K. og Ingrids storesøster Dorthe havde hjulpet med.

Her tropper vi ind i den store sal i forsamlingshuset hvor vores 68 gæster står og venter på os.

Jeg kan råde andre til at sætte bordene ligesom vi her havde gjort. Det fungerede bare godt.

Her en sang fra familien; Arne, Else, Anni, Jan, Tim, Nadia og Mai i en flot sangskjuler som mor Else og Anni havde konstrueret.

Bjarne var tit "fraværende", så hver gang blev jeg overfaldet af samtlige mænd i salen. Nogle var dog mere tilbagevendende end andre.

Da folk (Gitte Pedersen) begyndte at råbe strømpebånd, fangede vi lige Camilla, som havde fået et sødt bånd om benet i dagens anledning.

Og det skulle selvfølgelig være Veteranerne som skulle spille for os.

God fællessang, spillet af Veteranerne.

Vores skønne bryllups-islagkage. Her kom børnene hurtigt stimlende.

Nogle af gæsterne var vist interesseret i at se hvilke navne som står under stolene i forsamlingshuset.

De fantastisk flotte borddekorationer som svigermor havde lavet 12 stk. af.

Lige noget for en kæmpe stor slikmund, som Daniel uden tvivl altid har været.

Her kommer alle børnene ind med sangen fra Helge og Linda. Forrest er Camilla og fætter Tim, som altid er i kridthuset hos Camilla! Daniel gik sidst med det hjerte som alle lysene skulle sættes i.

Her er 1. indslag. En sang fra Helge og Linda selvfølgelig. Et lys + sang var i en kuvert som alle 6 brudepiger og svende kom ind med.

Daniel råbte fint Hurra for os. Hurtigt og præcist!

Ungerne benyttede sig af at kage- og slik bordet nu stod ubevogtet.

Skål Fru Skov

Anni og Jan havde fundet på en lille dyst, hvor vi blev stillet nogle spørgsmål. Her gjalt det så om at svare det samme uden at se hvad den anden havde svaret. Og JA det er Jan som står yderst til venstre i billedet!

Det lykkedes os at svare rigtigt på 8 ud af 8 spørgsmål. Det tegner jo ret godt. (Det var ikke alle spørgsmål jeg havde lige meget lyst til at svare på!)

Og her er vores fine præmie!

Ruth holdte en meget flot tale for os begge. Meget rammende!

Dejligt at hygge lidt sammen med Bedstefar.

Der er ikke tid til snak. Klokken er 23.45 og Bjarne skal "findes frem"

Brudevalsen som vi længe havde øvet på v/Susanne Nielsen i Herning.

Bryllupsvalsen endte ret hurtigt. Der var meget lidt plads til sidst.

Både hæl og tå skal af!!!

Så er der natmad og vi har valgt røde pølser bare for Bues skyld.

Der bliver sagt farvel inden vi kører ind på Eyde. Anni synes lige at Bjarne skal have lidt mere ris med!

Her ses nogle enkelte billeder fra
Ingrid & Bjarne Skovs bryllup
v Lørdag den 25. august 2007
v

Hvis nogle gerne vil havde et foto fjernet, gør jeg det lige med det samme.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE